SPOED/TURBO ZWEMLESSEN

 

Wat zijn spoed/turbo zwemlessen?

Spoed/Turbo cursussen zijn zwemlessen die gebaseerd zijn om zwemuren achter elkaar te zwemmen, met als doel z.s.m. een zwemdiploma te behalen met de juiste zwemtechnieken. Het aanbod van deze cursussen verschilt per zwemlesaanbieder (vraag hiernaar). Om deel te kunnen nemen aan 1 van de cursussen dient u wel naar de voorwaarden te vragen bij de zwemlesaanbieder, omdat er verschillende manieren voor deze cursussen worden aangeboden. Hierbij een aantal voorbeelden: 

1. Is uw kind watervrij en kan uw kind drijven op de borst/rugligging? Zo ja, dan kan uw kind meedoen aan onze 4/6 maanden cursus.

2. Kan uw kind in het diepebad zwemmen met/zonder hulpmiddelen? Zo ja, dan kan uw kind deelnemen aan onze 4 daagse cursus.

Uiteraard dient elke zwemaanbieder een zwemtest/proefles te organiseren , om te beoordelen of uw kind daadwerkelijk mee kan doen aan de cursus. De zwemlesaanbieder moet er zeker van zijn of uw kind voldoet aan de toelatingseisen.

De meeste zwemlesaanbieders werken met een garantie, haalt uw kind zijn/haar zwemdiploma niet binnen de vastgestelde cursus! Dan krijgt uw kind gratis zwemlessen of uw volledige betaalde bedrag terug gestort!!

Uiteraard zijn er zwemlesaanbieders die geen garantie geven, vraag daarom altijd naar de desbetreffende voorwaarde: wat als mijn kind zijn/haar zwemdiploma niet behaald wat dan?

× Stel hier uw vraag...